Humby – Your Freight Forwarding Agent

Opslag en transport tot in de puntjes verzorgd.

Wij weten raad met jouw voorraad.

Voor iedere vracht een oplossing

Humby Total Care

logistiek compleet

Expert in jouw vak, maar onervaren in opslag en transport? Humby Total Care draagt zorg voor de complete logistiek van jouw bedrijf. Van planning, import, export, transport en opslag tot scherpe tarieven, betrouwbare partners en een complete administratie. Humby Total Care combineert het beste van Humby Road tot en met Humby Storage tot een uniek pakket op maat voor jou. Met de logistiek in goede handen, bewaar jij jouw focus en succes.

Interesse? Vul hier ons contactformulier in

Humby Road

wegtransport

Humby Road vervoert jouw vracht van en naar de juiste bestemming in Europa. Vanuit de logistieke hotspot regio Venlo is de bereikbaarheid enorm. Wist je dat Humby dé specialist is in wegtransport? Met name in Frankrijk, Zwitserland, Duitsland, de Benelux en het Oostblok is ons netwerk van vaste partners uitgebreid. Jouw pallet, deelpartij of compleetlading wordt uitsluitend op hoog niveau vervoerd. Onafhankelijk en tegen eerlijke prijzen. Met zorgvuldige documentatie en actuele kennis van aanvullende formaliteiten. Humby Road is excellent wegtransport voor vracht van ieder formaat en in elke frequentie.

Gratis prijsindicatie wegtransport

Humby Worldwide

zee- en luchtvracht

Waar wegtransport ophoudt, begint zee- en luchtvracht. De grenzen van Europa zijn niet die van jouw bedrijf, want met Humby Worldwide ligt de wereld aan jouw voeten. Import vanuit iedere windstreek, overslag, opslag en levering door heel Europa; wij regelen het van deur tot deur. Ook mondiale export verzorgen we van begin tot eind. Zowel over zee als door de lucht houden we de lijntjes kort en het bereik eindeloos. Humby Worldwide is betrouwbaar, snel en compleet, precies op maat voor jou.

Ook veilig en grenzeloos ondernemen? Neem contact op

Humby Multigreen

multimodaal en intermodaal

Humby Multigreen is duurzaam én efficiënt, doordat transport over water, rail, weg en door de lucht slim wordt gecombineerd. Ideaal voor goederenvervoer binnen Europa. Multimodaal transport is veilig en betrouwbaar als altijd, gunstig geprijsd en bijna net zo snel als direct, individueel transport. Bovendien verlaagt het de filedruk en belasting van het milieu. Voor grote vrachten is er intermodaal transport. Hierbij worden goederen per laadeenheid omgeladen in plaats van per stuk. Humby is vooral gespecialiseerd in short sea shipping en railvervoer van en naar Turkijke, Portugal, Spanje, Italië, Scandinavië en het Verenigd Koninkrijk.

Gratis offerte voor groene logistiek

Humby Fast

koerierdienst

Spoedtransport vraagt om snel en adequaat handelen. Wij hebben het netwerk, de expertise en de vaardigheden om jouw goederen met spoed binnen Europa te vervoeren. Zelfs koeltransport is mogelijk. Vertel ons jouw logistieke probleem, dan zorgen wij voor de oplossing.

Direct contact voor spoedtransport

Humby Storage

warehousing, opslag

Jouw goederen verdienen de grootste zorg. Je laat jouw voorraad alleen gerust achter in een beveiligde opslagruimte. Wij snappen dat. Naast veilige opslag zorgen wij daarom altijd voor voorzichtige (ver)plaatsing. We werken uitsluitend samen met betrouwbare partners en zorgen ervoor dat de administratie continu compleet en actueel is. Formaat en opslagtermijn hebben geen invloed op onze service. Humby’s hoge standaarden gelden voor iedere voorraad.

Vrijblijvende prijsindicatie betrouwbare opslag

Contact

 

 

HUMBY B.V.

Dirk Hartogweg 14

5928 LV Venlo

P.O. Box 7005

5980 AA PANNINGEN

VAT NL 861099448B01

KvK 77690176