Humby – Warehousing and Logistics

Opslag en transport tot in de puntjes verzorgd.

Wij weten raad met jouw voorraad.

Jouw vracht is onze zorg

Jij focust op jouw core business en ondertussen regelen wij de opslag en transport die je nodig hebt. Dat maakt jouw werk een stuk zorgelozer en dat van ons lekker dynamisch, want iedere logistiekvraag is uniek. Als jonge, ervaren professionals vinden we altijd een passende oplossing. Wij weten raad met jouw voorraad.

De juiste focus

Wat jij doet is uniek, de sleutel tot jouw succes. Je weet als geen ander dat alles staat of valt met de core business van je bedrijf. Daar ligt dus jouw focus. Wat niet tot de kern behoort zijn randzaken. Oók belangrijk, maar je besteedt ze liever uit. Alleen op die manier zorg je voor een goede uitvoer van ieder detail. Gelukkig is jouw randzaak onze core business. En wij doen net als jij waar wij goed in zijn. Onze core business, jouw succes.

Hotspot van Europa

Locatie is een belangrijke pijler voor
optimale logistiek. Zowel lokaal als
internationaal zijn goede verbindingen
vereist voor soepel, snel en veilig transport. En volgens ons is dat de enige vorm van transport. Daarom is Humby gevestigd in regio Venlo, de logistieke hotspot van Europa. Als ervaren transportbedrijf in Limburg houden we de lijntjes kort en het bereik eindeloos. Jouw import en export verdient wereldwijd het beste transport.

Humby Hummingbird

Een grote vracht, lange afstand, kleine opslagvraag of fragiele zending slaat ons niet uit het veld. Wij realiseren wat onmogelijk lijkt. Geconcentreerd, snel, behendig, krachtig en betrouwbaar, als een echte hummingbird. We voeren ieder logistiek proces uit met de precisie van een kolibrie. In de lucht, over land en zelfs op zee. Met een heldere visie, blik op de toekomst, oog voor de omgeving en altijd vernieuwend. Daar kun je op rekenen.

Blik vooruit

Logistiek is een grote schakel in onze samenleving, maar economische pieken en dalen maken het steeds moeilijker voor mkb’ers. Zo stijgen de lonen van vrachtwagenchauffeurs en ander logistiek personeel door krapte op de arbeidsmarkt. En mondiale crises zoals de coronacrisis belemmeren soepel transport. Daarbovenop zorgen milieumaatregelen voor extra uitdaging. Bij Humby houden we daarom alle ontwikkelingen in de gaten. We spelen proactief in op schommelingen en aankondigingen, zodat jouw logistieke proces continu op rolletjes loopt.

Contact

 

 

HUMBY B.V.

Dirk Hartogweg 14

5928 LV Venlo

P.O. Box 7005

5980 AA PANNINGEN

VAT NL 861099448B01

KvK 77690176